Democratul Sorin Frunzaverde ar putea fi viitorul ministru al Apararii Nationale. Potrivit unor surse din cadrul Coalitiei, prima restructurare guvernamentala l-ar putea avea in vizor si pe actualul minitru de resort, Theodor Atanasiu, acesta urmand
Democratul Sorin Frunzaverde ar putea fi viitorul ministru al Apararii Nationale. Potrivit unor surse din cadrul Coalitiei, prima restructurare guvernamentala l-ar putea avea in vizor si pe actualul minitru de resort, Theodor Atanasiu, acesta urmand sa fie inlocuit cu deputatul PD, Sorin Frunzaverde. Acesta a mai fost ministru al Apararii in perioada 13 martie-28 decembrie 2000, in timpul guvernarii Conventiei Democrate. Anuntul primei remanieri a Guvernului Tariceanu a fost facut in prima parte a lunii aprilie de catre ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu. Acesta spunea ca o remaniere guvernamentala ar putea avea loc la inceputul acestei luni, cel mai probabil in perioada mai-iunie, cand ar putea fi inlocuiti anumiti ministri, dar nu si primul ministru. Inlocuirea unora dintre ministrii lui Tariceanu poate veni si pe fondul tendintei clare de eroziune a Coalitiei in sondaje.
Potrivit unui sondaj IMAS, realizat in perioada 8-15 aprilie 2005, imaginea Guvernului Tariceanu nu mai este la fel de imaculata ca in lunile decembrie si ianuarie, perioada in care a preluat mandatul de la fostul Executiv Nastase. In aceasta ordine de idei, o schimbare de cadre la Palatul Victoria ar fi una dintre masurile de minim efort care ar putea implica cresterea Guvernului in ochii electoratului. (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.