Vizita pe care ministrul afacerilor externe, Mihai-Razvan Ungureanu, urma sa o efectueze in Marea Britanie, ieri si azi, a fost suspendata. Motivul il constituie faptul ca se impune prezenta sefului diplomatiei la Celula de Criza care gestioneaza sit
Vizita pe care ministrul afacerilor externe, Mihai-Razvan Ungureanu, urma sa o efectueze in Marea Britanie, ieri si azi, a fost suspendata. Motivul il constituie faptul ca se impune prezenta sefului diplomatiei la Celula de Criza care gestioneaza situatia jurnalistilor romani ostatici in Irak, a anuntat ieri oficiul de relatii cu presa al MAE. Discursul pe care ministrul Mihai-Razvan Ungureanu trebuia sa il prezinte azi, la Colegiul St. Antony's din cadrul Universitatii Oxford, in deschiderea conferintei "South-East Europe: EU's Next Enlargement", va fi citit de ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Ghibernea. (C. VARZARU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.