Elevii bucuresteni vor fi liberi toate zilele de Pasti, cursurile urmand a fi reluate in data de 4 mai, a declarat Daniela Nedelcu, inspectorul general al Capitalei. Decizia privind zilele libere de Pasti este cuprinsa in contractul colectiv de munca
Elevii bucuresteni vor fi liberi toate zilele de Pasti, cursurile urmand a fi reluate in data de 4 mai, a declarat Daniela Nedelcu, inspectorul general al Capitalei. Decizia privind zilele libere de Pasti este cuprinsa in contractul colectiv de munca dintre conducerea Inspectoratului Scolar al Capitalei si sindicatele din invatamant, a mai spus Nedelcu. Ziua de marti va fi recuperata dupa cum va decide directorul fiecarei unitati de invatamant, pana la sfarsitul trimestrului. Prin lege, zilele de 1 si 2 mai sunt declarate zile nelucratoare. Potrivit structurii anului scolar, aprobata prin ordin ministerial, inspectoratele scolare pot hotari, in situatii deosebite, modificarea programului de desfasurare a cursurilor. (M.J.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.