Agentia de Monitorizare a Presei, Centrul pentru Jurnalism Independent, Asociatia pentru Promovarea si Protejarea Libertatii de Exprimare si Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie organizeaza, in Capitala, in perioada 3-13 mai, "Zilelele Libe
Agentia de Monitorizare a Presei, Centrul pentru Jurnalism Independent, Asociatia pentru Promovarea si Protejarea Libertatii de Exprimare si Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie organizeaza, in Capitala, in perioada 3-13 mai, "Zilelele Libertatii de Exprimare". Seria manifestarilor debuteaza pe 3 mai, de Ziua Mondiala a Libertatii Presei, in Romania aceasta sarbatoare ajungand la a cincea editie. Potrivit organizatorilor, manifestarile vor include expozitii, concerte, discutii despre libertatea de exprimare intre studenti si jurnalisti, moderate de politicieni. In fata Teatrului National Bucuresti (TNB), in corturi militare primite de la Ministerul Apararii Nationale, va functiona "tabara de presa", loc de intalnire pentru ziaristii de toate culorile. Tabara media va fi organizata cu sprijinul Clubului Roman de Presa. Pe 3 mai, la ora 9 dimineata, toti cei care doresc pot mazgali grafitti pe zidurile Palatului Parlamentului din piata Constitutiei, mai precis pe niste panouri special amenajate. Ziua se va incheia cu un concert sustinut de "trupe mai suparate", pe peluza din fata TNB, a precizat ieri Mircea Toma, unul dintre organizatori. (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.