A aparut pe piata primul numar al revistei saptamanale "Zau!", publicatie care le promite cititorilor sai, mai ales celor de sex feminin, ca vor afla din paginile sale "ceea ce altii nu stiu". "Le vorbim oamenilor despre frumusetea din frigider sau d
A aparut pe piata primul numar al revistei saptamanale "Zau!", publicatie care le promite cititorilor sai, mai ales celor de sex feminin, ca vor afla din paginile sale "ceea ce altii nu stiu". "Le vorbim oamenilor despre frumusetea din frigider sau din camara, despre cum poti face mese copioase din alimente la indemana, despre cum sa-si creasca mai bine copilul sau cum sa aiba o relatie armonioasa de familie. De asemenea, incercam sa ne convingem cititoarele de faptul ca nu-ti trebuie o caruta de bani si un sot "cu greutate" ca sa ai o viata frumoasa. In primul nostru numar i-am dedicat doua pagini Laviniei Pintea-Tatomir, o femeie admirabila, pe care o simpatizez foarte mult si ale carei capacitati paranormale m-au fascinat de-a lungul anilor. Revista mai contine un serial despre actrite celebre, vedete aflate la varsta a treia si eu cred ca putem invata foarte multe din viata lor, dar si multe stiri, can-can-uri de ultima ora despre celebritatile din Romania", precizeaza coordonatoarea acestei reviste, cunoscuta realizatoare tv Adriana Bahmuteanu. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.