Astazi, de la ora 20.00 B1TV difuzeaza filmul "Plaja", realizat in 1999, in regia lui Danny Boyle. Din distributie fac parte Leonardo Di Caprio, Virginie Ledoyen, Tilda Swinton, Robert Carlyle si Guillaume Canet. "Plaja" este o productie de aventuri,
Astazi, de la ora 20.00 B1TV difuzeaza filmul "Plaja", realizat in 1999, in regia lui Danny Boyle. Din distributie fac parte Leonardo Di Caprio, Virginie Ledoyen, Tilda Swinton, Robert Carlyle si Guillaume Canet. "Plaja" este o productie de aventuri, care vorbeste despre mirajul comorilor ascunse.
Intr-un hotel ieftin din Bangkok, Richard, un tanar calator american il intalneste pe Duffy, un calator mai batran distrus de ani si de droguri, care ii spune lui Richard o poveste neverosimila despre o insula secreta, un paradis pe pamant. A doua zi, Richard gaseste harta desenata de mana a unei insule, strecurata pe sub usa. Richard, impreuna cu inca doi tovarasi de drum, Francoise si Etienne, se hotarasc sa urmeze traseul de pe harta. Calatoria e plina de peripetii si ei ajung sa isi riste viata inotand in marea larga spre insula, strecurandu-se pe langa garzile inarmate si sarind de la mare inaltime in cascada. Ei intalnesc o mica comunitate de calatori ca si ei, ce traiesc intr-un paradis secret.
Totusi, in profunzime, acest paradis este departe de a fi perfect. Conflictul personal si invidiile meschine fierb, riscand sa dea nastere la o rivalitate violenta, iar o serie de evenimente tragice fragmenteaza comunitatea. Din ce in ce mai izolat si deranjat, Richard se trezeste mai mult decat martor la un incident sangeros. Visul a devenit cosmar, paradisul s-a transformat in iad. Acum singura lui dorinta este sa scape daca mai poate.
La ora 22.00, National TV difuzeaza cel mai controversat film al lui Martin Scorsese, "Ultima ispita a lui Iisus". Filmul nu este o interpretare a Scripturii, ci o adaptare dupa romanul lui Nikos Kazantzakis. Aceasta productie a avut o nominalizare la Oscar pentru regie si doua la Globul de Aur.
Mai tarziu, la 23.30, Prima TV ofera telespectatorilor ultima pelicula din cariera de peste 50 de ani a faimosului regizor Cecil B. DeMille. "Cele zece porunci" este de fapt un remake a filmului din 1923, creat de acelasi regizor. Aceasta productie se inspira din Biblie si urmareste viata lui Moise, interpretat de Charlton Heston. Astazi va fi difuzata prima parte a acestui film.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.