JUDO. Campionul Africii la judo, la categoria 63 de kilograme, senegalezul Fanta Keita, a decedat inaintea unui antrenament ce trebuia efectuat la Rabat. Sportivul a fost accidentat stupid de un coechipier, caruia a tinut sa-i faca o gluma in timpul
JUDO. Campionul Africii la judo, la categoria 63 de kilograme, senegalezul Fanta Keita, a decedat inaintea unui antrenament ce trebuia efectuat la Rabat. Sportivul a fost accidentat stupid de un coechipier, caruia a tinut sa-i faca o gluma in timpul ceremoniei de salut de dinaintea programului de pregatire. Nefericitul sportiv l-a tras de kimono pe unul dintre colegii sai, care a reactionat trantindu-l pe Keita si provocandu-i o luxatie intre vertebrele 4 si 5, care i-a atacat maduva spinarii si i-a adus decesul. Keita, in varsta de 22 de ani, era marea speranta a Senegalului la medalii la JO.

BASCHET. La finalul
meciului de baschet din campionatul Greciei, disputat la Atena intre Olympiakos Pireu si Maroussi, au avut loc mai multe incidente intre suporterii celor doua echipe. Conform unor surse din cadrul politiei elene,
fanii s-au dedat la acte de
vandalism, avariind 35 de masini aflate in parcarea
din apropierea unei statii
de metrou. Guvernul a anuntat deja masuri pentru prevenirea acestor evenimente, mentionand ca vor fi instalate camere de supraveghere pe toate stadioanele si in salile de sport din Grecia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.