Hai sa zicem ca Nasu' chiar a vorbit serios atunci cand a zis ca se retrage si ca in decembrie, termen limita pe care insusi si l-a fixat, nu-si va mai depune intr-adevar oribila cadidatura pentru un nou mandat de presedinte al FRF. N-o sa-l planga n
Hai sa zicem ca Nasu' chiar a vorbit serios atunci cand a zis ca se retrage si ca in decembrie, termen limita pe care insusi si l-a fixat, nu-si va mai depune intr-adevar oribila cadidatura pentru un nou mandat de presedinte al FRF. N-o sa-l planga nici un om serios si cu siguranta ca muritor de foame nu va ajunge, pentru ca a agonsit destul, indeosebi in acesti ultimi ani in care a cotropit federatia de fotbal. Sincer, nu ne putem imagina ce va face dupa aceea, insa cel mai probabil va intra in politica, pentru ca exista suficiente partide dubioase care sa-l solicite, asta in primul rand pentru a incerca sa dovedeasca faptul ca nu poate sa ramana mai fraier ca rivalul sau de LPF, dipotatul Dumitru Dragomir, cu care n-ar fi exclus sa formeze unul din cele mai sinistre tandemuri in Parlamentul Romaniei. Cum spunem, nu soarta lui ne ingrijoreaza, ci cea a acolitilor, niste oameni absolut fara nici un capatai, care chiar nu stim cum se vor descurca.
Libidinos, alunecos si viclean cum il stim, Oache Piscanu mai mult ca sigur ca va incerca sa se calugareasca si sa-si gaseasca hogeacul de puturosenie pe la un mitoc pe undeva. Isi va lua numele de parintele Cotnarie si se va claustra la o manastire dintr-o zona viticola a Moldovei, mai precis in pivnita unui asemenea lacas de cult, de unde va fi degraba afurisit si alungat de catre ceilalti monahi, intrucat producea prea mare paguba si intona catece porcoase cand se imbata, lucru care se petrecea de trei-patru ori pe zi. Ajuns iarasi pe drumuri, cuviosul Cotnarie il va cauta pe mai vechiul sau partas de chiolhanuri, nimeni altul decat Bebita Kassai, pe care-l va imbraca de asemenea cu o rasa monahala si impreuna cu care va cersi prin zonele aglomerate ale Capitalei bani pentru reconstructia sfintei crame de la Snagov si consolidarea gratarului facator de minunatii.
Tete Moraru, mai mototol si mai greu de cap, dupa cum se stie, se va aciua pe la o benzinarie, unde va avea conflicte zilnice cu odioasa breasla a taximetristilor, care-l vor lovi cu manivela dupa ureche din cauza inselatoriilor la care se deda. Cel mai greu ii va fi insa lui badita Traian Tomescu, cel care, fiind mai batran decat bunicul Anei Aslan, nu-si va gasi cu usurinta o noua sinecura, asa ca se va retrage la un centru de plasament, unde se se va juca cu trenuletele, cu masinutele si va trage fetitele de codite. O soarta cam la fel de ingrata il va astepta si pe Doru Viorel Ursu, mai ales de cand a pus baroneasa Nicholson geana pe casatoriile dintre tiganii prescolari. Cel mai probabil va reveni, precum criminalii la locul faptei, intr-o sala de tribunal, unde va indeplini rolul de aprod si va ameninta din cinci in cinci minute cu evacuarea salii din cauza mascarilor pe care i se pare ca le aude in randul publicului si al inculpatilor, printre care n-ar fi exclus sa-l recunoasca odata si odata si pe fostul sau sef de la FRF. Asa sa le ajute Dumnezeu!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.