Angelina Jolie si Brad Pitt au petrecut un sejur foarte intim pe o plaja de pe coasta kenyana a Oceanului Indian. "Era aproape imposibil sa-ti imaginezi ca nu sunt sot si sotie", a declarat, sub acoperirea anonimatului, un angajat al clubului Alfajir
Angelina Jolie si Brad Pitt au petrecut un sejur foarte intim pe o plaja de pe coasta kenyana a Oceanului Indian. "Era aproape imposibil sa-ti imaginezi ca nu sunt sot si sotie", a declarat, sub acoperirea anonimatului, un angajat al clubului Alfajiri Villa Luxury Resort, in apropiere de Mombasa.
"Pareau foarte apropiati, se plimbau impreuna, radeau, dar Ii evitau in mod evident pe ceilalti clienti, ocupantii altor vile". Un tabloid britanic a publicat la sfarsitul saptamanii trecute fotografii cu Brad Pitt in compania Angelinei Jolie si a fiului adoptiv al acesteia, Maddox, pe o plaja de undeva din Africa. Fotografiile au fost reproduse de o revista americana. Plaja era cea de la Diani, la sud de Mombasa, au confirmat angajatii statiunii. Brad Pitt si Angelina Jolie, care neaga ca ar avea o relatie sentimentala, s-au inregistrat sub numele de "Cruise Party". Potrivit unui paznic de la statiunea unde cazarea pe trei nopti costa 1158 de dolari de persoana, cei doi au solicitat discretie.
"Ne-au cerut sa le protejam intimitatea. Angajatilor li s-a spus ca este vorba de oaspeti foarte importanti si ca trebuie sa aiba grija sa li se respecte intimitatea si siguranta. Prioritara era intimitatea", a precizat paznicul. Brad Pitt si Angelina Jolie au parasit Diani la bordul unui avion privat. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.