Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a fost mandatat de liderii grupului PSD parlamentare din aceasta Camera, sa-i ceara sefului statului, Traian Basescu, informatii "oficiale si neoficiale" despre situatia jurnalistilor ostatici in Irak. Toti l
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a fost mandatat de liderii grupului PSD parlamentare din aceasta Camera, sa-i ceara sefului statului, Traian Basescu, informatii "oficiale si neoficiale" despre situatia jurnalistilor ostatici in Irak. Toti liderii grupurilor parlamentare din Senat s-au intalnit ieri, pentru a discuta despre situatia ziaristilor romani si pentru a incerca sa afle daca colegii lor din Alianta PNL-PD stiu mai multe lucruri pe marginea acestui subiect. "Am incercat sa aflam daca din arcul guvernamental exista informatii suplimentare. Am avut in cadrul intalnirii si discutii preliminare cu privire la optiunile pe care le putem avea in vedere in viitor", a comentat Geoana. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.