Premierul Calin Popescu Tariceanu declara, in urma cu trei zile, la Luxemburg, referindu-se la criza jurnalistilor ostatici, ca, daca romanii sunt un popor puternic, vor trebui sa dovedeasca solidaritate in aceste momente dificile si "sa nu cedeze pr
Premierul Calin Popescu Tariceanu declara, in urma cu trei zile, la Luxemburg, referindu-se la criza jurnalistilor ostatici, ca, daca romanii sunt un popor puternic, vor trebui sa dovedeasca solidaritate in aceste momente dificile si "sa nu cedeze presiunilor" la care sunt supusi. Intrebat cum comenteaza pozitia PUR cu privire la retragerea trupelor romanesti din Irak, Tariceanu a mai spus, ocolind raspunsul, ca Romania traverseaza un moment dificil. "Suntem pusi la o incercare dificila", a precizat Tariceanu, adaugand ca taria unui popor se demonstreaza tocmai in momentele dificile. "Daca Romania este o tara puternica si romanii sunt un popor puternic, atunci ei vor trebui sa dovedeasca solidaritate in aceste momente dificile si sa nu cedeze presiunilor la care suntem supusi", a mai spus premierul.
Seful Executivului preciza la acea data ca celula de criza lucreaza incontinuu si ca toate institutiile abilitate sunt solicitate si isi fac datoria. (C.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.