Antrenorul reprezentativei feminine de handbal a Romaniei, Gheorghe Tadici, a apelat la 16 jucatoare pentru meciurile amicale cu selectionata similara a Frantei, care se vor desfasura, in deplasare, la inceputul lunii mai. Conform programului stabili
Antrenorul reprezentativei feminine de handbal a Romaniei, Gheorghe Tadici, a apelat la 16 jucatoare pentru meciurile amicale cu selectionata similara a Frantei, care se vor desfasura, in deplasare, la inceputul lunii mai. Conform programului stabilit de comun acord cu FRH, tricolorele se vor reuni, la Bucuresti, imediat dupa Sarbatorile de Paste, urmand ca la finele saptamanii viitoare sa plece in Franta, pentru doua meciuri amicale in compania vicecampioanei mondiale en-titre. Tadici a anuntat, ieri, ca le-a convocat pentru aceasta actiune pe Grosu, Tamas, Deac, Farcau, Nichita, Avadanii, Lazer, Galca, Talvac, Petrache, Olariu, Gatzel, Urcan, Simule, Luca si Radu, dar a precizat ca mai pot aparea si unele modificari. "Practic, este o selectionata noua, daca pot spune asa. Ne-am dorit ca inaintea meciurilor de baraj, cu Cehia, din luna iunie, sa testam cat mai multe jucatoare, iar acum e momentul sa vedem si handbalistele care evolueaza la cluburi franceze", a mentionat Tadici. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.