Presedintele director-general al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR), Dragos Seuleanu, era profesor de manipulare pentru candidatii fostului partid de guvernamant, el fiind invitat in anul 2002 pentru a invata sperantele PSD cum pot invinge in
Presedintele director-general al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR), Dragos Seuleanu, era profesor de manipulare pentru candidatii fostului partid de guvernamant, el fiind invitat in anul 2002 pentru a invata sperantele PSD cum pot invinge in confruntarile cu oponentii politici prin intermediul mass-media, a anuntat ieri deputatul PD, Valentin Iliescu. Declaratia a fost facuta in cadrul Comisiei parlamentare de ancheta a activitatii SRTV si SRR. Iliescu a povestit cum, in anul 2002, pe cand activa in formatiunea condusa de Adrian Nastase, candidatii pe liste eligibile ai PSD au fost trimisi la Brasov, intr-un hotel, pentru a audia o echipa de specialisti care se straduia sa-i invete diverse metode de manipulare a opiniei publice prin intermediul mass-media. Unul dintre cei mai buni in manipulare angajati de PSD, a continuat democratul, era chiar actualul sef al SRR, Dragos Seuleanu. "Atunci ne-am vazut pentru prima oara. Trebuie sa recunosc ca am fost impresionat. Cel mai bun dintre specialisti erati chiar dumneavoastra, domnule Dragos Seuleanu", a marturisit zambitor ex-pesedistul Iliescu. Declaratia democratului a trezit stupoare printre parlamentari, unii dintre ei izbucnind chiar in hohote de ras la auzul dezvaluirilor. Iliescu l-a intrebat pe Seuleanu daca era normal ca o persoana care ocupa o functie de sefie intr-o institutie media, director executiv la SRR, sa fie prezent la o astfel de reuniune pentru a-i invata pe candidatii PSD tehnici de manipulare media. Mentionam ca, pana la ora inchiderii editiei, Dragos Seuleanu nu oferise un raspuns democratului deoarece, conform regulamentului Comisiei, trebuia sa raspunda in prealabil la alte intrebari.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.