UCRAINA, UPL, etapa a 23-a * FLAVIUS STOICAN (titular, avertizat cu cartonas galben, schimbat in minutul 74 cu Batista), RAZVAN RAT (integralist) si CIPRIAN MARICA (din minutul 46 in locul lui Vukic) au jucat pentru Sahtar Donetk in meciul pe care ec
UCRAINA, UPL, etapa a 23-a * FLAVIUS STOICAN (titular, avertizat cu cartonas galben, schimbat in minutul 74 cu Batista), RAZVAN RAT (integralist) si CIPRIAN MARICA (din minutul 46 in locul lui Vukic) au jucat pentru Sahtar Donetk in meciul pe care echipa lor, antrenata de MIRCEA LUCESCU, l-a terminat la egalitate, scor 1-1 cu Arsenal Kiev in deplasare. Pentru Sahtar, COSMIN BARCAUAN a fost rezerva * FLORIN CERNAT a intrat in minutul 66 pentru Dinamo Kiev, 2-1 in deplasare cu Metalurg Donetk. Cernat l-a inlocuit pe Belkevici. De la Dinamo au lipsit CRISTIAN IRIMIA si TIBERIU GHIOANE, neconvocati. In clasament conduce Sahtar, cu 58 de puncte (un meci mai putin disputat), urmata de Dinamo, cu 55 de puncte, si de Metalurg Donetk, cu 40 de puncte.
ITALIA, Serie B, etapa a 35-a * PAUL CODREA a fost integralist pentru AC Torino, 2-1 acasa cu Vicenza. Torino este pe locul trei, cu 59 de puncte, si are sanse mari de a promova in Serie A.
COREEA DE SUD, Cupa Samsung * ADRIAN NEAGA a marcat golul lui Chunnam Dragons, 1-1 in deplasare cu Daegu FC. Neaga a fost integralist si a deschis scorul in minutul 20.(MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.