Creatoarea de moda Rita Muresan joaca in serialul "Burlacii" de la TVR 1. Propunerea a venit din partea producatorului serialului, Iuliana Marciuc. Rita isi va interpreta propriul rol si va aparea in episodul care se va difuza la 13 mai. Filmarile vo
Creatoarea de moda Rita Muresan joaca in serialul "Burlacii" de la TVR 1. Propunerea a venit din partea producatorului serialului, Iuliana Marciuc. Rita isi va interpreta propriul rol si va aparea in episodul care se va difuza la 13 mai. Filmarile vor fi realizate atat in studio, cat si in atelierul creatoarei. in serial, Rita e o timida, indragostita de personajul lui Mihai Calin. Pentru a-l putea seduce, ea are nevoie de lectii de infrangere a timiditatii. Despre aparitia in "Burlacii", Rita ne-a declarat: "Am acceptat pentru ca, inainte de a ma apuca de moda, am stat in cumpana daca sa dau la actorie. Mi se spunea ca am talent... Acum o sa vad daca cei care ma considerau talentata imi spuneau asta ca sa ma maguleasca sau chiar aveau dreptate."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.