Publicatia rusa Glavred, preluata de Agentia Rusia la Zi, publica luna trecuta un comentariu in care analiza situatia Rusiei fata in fata cu revolutiile portocalii. Glavred afirma ca "Centrul politicii europene si al geopoliticii Moscovei trebuie sa
Publicatia rusa Glavred, preluata de Agentia Rusia la Zi, publica luna trecuta un comentariu in care analiza situatia Rusiei fata in fata cu revolutiile portocalii. Glavred afirma ca "Centrul politicii europene si al geopoliticii Moscovei trebuie sa devina, in acest moment, Germania, iar figura cheie - cancelarul Schröder. El, Schröder a fost, de-a lungul anilor, omul care a aparat cu consecventa ideea unei aliante antiamericane ruso-germane. Avand in vedere faptul ca administratia americana si structurile europene au intors, practic, spatele retoricii anticomuniste, ar fi, poate, cazul ca Rusia sa-si schimbe atitudinea fata de istoria germana. Semnificativa este, in acest context, linia Pactului Molotov - Ribbentrop, a carui logica de baza deschide calea demontarii "ideologice" a "imperiului sanitar", cu mijloace politice, fireste". (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.