Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a apreciat ieri ca echipei sale ii va fi greu la meciul de azi cu "Poli" fara spectatori in tribuna, arena din Giulesti fiind inchisa o etapa din cauza comportamentului fanilor la partida din Ghencea cu Steaua. "
Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a apreciat ieri ca echipei sale ii va fi greu la meciul de azi cu "Poli" fara spectatori in tribuna, arena din Giulesti fiind inchisa o etapa din cauza comportamentului fanilor la partida din Ghencea cu Steaua. "Am fi avut nevoie de suporteri, pentru ca suntem implicati in lupta pentru ocuparea locului doi, dar si pentru castigarea campionatului. Pentru noi este un meci foarte important, cu un adversar foarte dificil, care a demonstrat in acest retur ca are alte obiective pentru viitor decat evitarea retrogradarii. Dar noi trebuie sa trecem peste acest lucru si sa castigam si fara spectatori. Steaua a facut-o, la fel trebuie sa facem si noi", a spus Lucescu. Tehnicianul a precizat ca lui Dinamo ii va fi greu sa recupereze cele opt puncte care o despart de Steaua. "Dupa infrangerea suferita in Cotroceni e mai greu pentru Dinamo. Sigur, totul e posibil, lupta pentru titlu nu e inchisa, dar are opt puncte in spatele Stelei si nu prea mai e timp sa recupereze aceasta diferenta", a afirmat Lucescu. El a apreciat ca programul in urmatoarele patru etape o avantajeaza pe Rapid in lupta directa cu Steaua: "Noi in urmatoarele patru etape jucam trei meciuri acasa si doar unul in deplasare, in timp ce Steaua are trei in deplasare si unul acasa. Deci, din punctul acesta de vedere suntem avantajati, dar Steaua este o echipa valoroasa care poate castiga oricand, in fata oricarui adversar. La Constanta este posibil orice rezultat". La randul sau, Marius Sumudica, antrenorul secund al Rapidului, era de parere ca soarta titlului se va decide in urmatoarele patru etape. "Aceasta serie de patru meciuri va decide campioana. Speram sa trecem cu bine de ele si apoi putem spune daca avem sanse la titlu. Va fi greu in Giulesti fara spectatori. Eu am jucat un meci la Constanta fara spectatori si iti lipseste ambianta din tribune. Dar jucatorii trebuie sa se concentreze si sa castige", a spus Sumudica. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.