Un tanar din Piatra Neamt a fost trimis in judecata fiind acuzat de trafic si consum de droguri, dar si ca a organizat o petrecere unde invitatii se distrau consumand marijuana, transmite Mediafax. Surse judiciare au precizat ca Andrei Stefan, de 22
Un tanar din Piatra Neamt a fost trimis in judecata fiind acuzat de trafic si consum de droguri, dar si ca a organizat o petrecere unde invitatii se distrau consumand marijuana, transmite Mediafax. Surse judiciare au precizat ca Andrei Stefan, de 22 de ani, din Piatra Neamt, a fost trimis in judecata de procurorii Biroului teritorial Neamt al Serviciului de investigare a infractionalitatii organizate si terorismului Bacau, pentru trafic si consum de droguri, precum si pentru punerea locuintei la dispozitie pentru consum de droguri.
Tanarul a fost prins in flagrant, la sfarsitul lui februarie, in timp ce la petrecerea de ziua sa participantii consumau marijuana. El era filat de mai mult timp si, in cateva randuri, a vandut canabis unor ofiteri sub acoperire, ultima tranzactie avand loc in 5 februarie 2005, cand a comercializat unui politist 4,7 grame de drog. Mai tarziu, s-a aflat ca in 26 februarie a.c. urma sa-si sarbatoreasca ziua de nastere si, banuindu-se o posibila captura mai mare, s-a stabilit ca descinderea sa se faca la acea data.
Cand politistii au intrat in apartamentul lui Stefan, zece tineri se distrau si, din cauza starii euforice in care se aflau, au crezut ca este o gluma a proprietarului care a vrut sa ii sperie simuland o descindere a politistilor.
Pentru ca peste tot se aflau, la vedere, chistoace si tigari confectionate manual, politistii au inceput sa perchezitioneze locuinta.
In urma perchezitiei, anchetatorii au gasit 15-20 de resturi de tigari, care pe langa tutun contineau hasis si canabis. Mai multe pliculete cu drog pregatit pentru a fi comercializat au fost descoperite sub un pat, sub o canapea, in spatele caloriferului si in mai multe locuri ferite. La perchezitia efectuata au fost gasite tigari confectionate artizanal "joint" si "tramvai", resturi de tigari, 440 de grame de canabis vegetal si 4,95 grame rezina de canabis. Pe langa toate acestea, a mai fost descoperita o instalatie confectionata artizanal, tip narghilea, pentru fumat.
In timpul audierilor, Andrei a afirmat ca a cules drogul pe un camp. Tuturor participantilor le-au fost recoltate probe de sange si urina pentru a se stabili daca au consumat droguri, in cazul a sase dintre acestia analiza fiind pozitiva. Tinerii gasiti pozitiv au fost amendati cu cate trei milioane de lei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.