Delegatia atletica a Romaniei a obtinut o salba de cinci medalii (una de aur, trei de argint si una de bronz) la Jocurile Balcanice de mars, desfasurate in weekend-ul recent incheiat in localitatea elena Preveza. Conform FRA, Silviu Casandra a cuceri
Delegatia atletica a Romaniei a obtinut o salba de cinci medalii (una de aur, trei de argint si una de bronz) la Jocurile Balcanice de mars, desfasurate in weekend-ul recent incheiat in localitatea elena Preveza. Conform FRA, Silviu Casandra a cucerit laurii balcanici in proba de 20 km mars, in vreme ce, in concursul similar rezervat senioarelor, Daniela Carlan a obtinut medalia de argint. Celelalte medalii au fost castigate in probele rezervate juniorilor prin Gilda Zevedeanu si George Neacsu, care au intrat in posesia argintului la 10 km mars, si prin Laura Londroman, sosita pe locul al treilea. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.