Autoritatile nu trebuie sa cedeze santajului exercitat de rapitorii celor trei jurnalisti, a afirmat ieri liderul UDMR, Marko Bela. "Avem o celula de criza care lucreaza pe solutiile posibile privind eliberarea celor trei ziaristi si aducerea lor aca
Autoritatile nu trebuie sa cedeze santajului exercitat de rapitorii celor trei jurnalisti, a afirmat ieri liderul UDMR, Marko Bela. "Avem o celula de criza care lucreaza pe solutiile posibile privind eliberarea celor trei ziaristi si aducerea lor acasa. Si aceasta celula de criza care functioneaza sub egida Presedintiei este menita sa ofere solutii concrete", a spus presedintele Uniunii. El a apreciat ca trupele romane din Irak trebuie retrase atunci cand isi vor fi indeplinit misiunea pentru care au fost trimise acolo. "Trebuie sa ne folosim de toate mijloacele posibile pentru a-i elibera si pentru a-i aduce acasa, dar, totodata, nu putem ceda santajului. Noi am trimis trupe in Irak, ca impreuna cu Aliatii nostri, sa contribuim la inchegarea institutiilor democratice. Acesta este motivul prezentei trupelor noastre si vom retrage trupele noastre atunci cand vom considera ca nu mai este nevoie de o astfel de contributie din partea noastra. Nu putem ceda santajului", a adaugat liderul UDMR. (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.