MESAJ. Presedintele Uniunii a afirmat ca acest pachet de legi are o importanta deosebita si ca, prin asumarea raspunderii, Guvernul doreste sa dea ""un mesaj clar"" in ceea ce priveste angajamentele privind rezolvarea problemelor retrocedarilor. Mark
MESAJ. Presedintele Uniunii a afirmat ca acest pachet de legi are o importanta deosebita si ca, prin asumarea raspunderii, Guvernul doreste sa dea ""un mesaj clar"" in ceea ce priveste angajamentele privind rezolvarea problemelor retrocedarilor. Marko Bela a aratat ca legile care vor face obiectul asumarii raspunderii de catre Executiv trebuie sa rezolve problemele care au aparut in cursul aplicarii legilor existente si sa elimine posibilitatea interpretarii contradictorii a prevederilor legale in justitie si in comisiile de retrocedare.

SCOP. Potrivit declaratiilor ministrului de Stat, prin acest pachet de legi trebuie sa fie finalizate retrocedarile si sa se realizeze ""stabilitatea in domeniul proprietatii"". ""Fara sa ai relatii de proprietate stabile nu poti face investitii. Nimeni nu investeste in proprietati in legatura cu care exista incertitudini"", a adaugat liderul UDMR. Parlamentarii UDMR s-au intalnit marti seara cu ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, si cu ministrul Agriculturii,
Gheorghe Flutur, subiectul discutiilor fiind pachetul de legi privind regimul proprietatii, pentru care Guvernul Tariceanu intentioneaza sa isi asume raspunderea in Parlament.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.