Vicepresedintele FR Rugby, Mihai Bazgan, anunta ca, astazi, de la ora 16, la hotelul din incinta CS Olimpia, va avea loc o intalnire cu fostele glorii ale rugbyului romanesc, printre care se vor numara fosti jucatori, arbitri si antrenori. Conform ce
Vicepresedintele FR Rugby, Mihai Bazgan, anunta ca, astazi, de la ora 16, la hotelul din incinta CS Olimpia, va avea loc o intalnire cu fostele glorii ale rugbyului romanesc, printre care se vor numara fosti jucatori, arbitri si antrenori. Conform celui care a initiat introducerea rugby-ului in sapte in Romania, intalnirea de azi face parte din proiectul de relansare a imaginii sportului cu balonul oval, fiind invitate la eveniment peste 60 de persoane.
Totodata, Mihai Bazgan spune ca intentioneaza sa organizeze pe viitor mai multe intalniri intre fostele glorii din tara si chiar din strainatate cu tinerii practicanti din rugby-ul autohton, pentru atragerea copiilor spre aceasta disciplina sportiva, care ar putea intra in programul JO din 2012. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.