Fanii dinamovisti pregatesc azi un protest de zile mari impotriva conducerii si a jucatorilor. Dezamagiti atat de rezultatele din ultima vreme, cat si de aranjamentele oficialilor, suporterii nu mai inghit actuala situatie. "Cainii rosii" i-au astept
Fanii dinamovisti pregatesc azi un protest de zile mari impotriva conducerii si a jucatorilor. Dezamagiti atat de rezultatele din ultima vreme, cat si de aranjamentele oficialilor, suporterii nu mai inghit actuala situatie. "Cainii rosii" i-au asteptat pe jucatori la stadion dupa umilinta cu FC National, pentru a-i lua la rost. Acestia au spart oglinda masinii unui jucator si numai antrenorul Ioan Andone (foto) a reusit sa-i calmeze. Suporterii fierb in suc propriu si s-au vorbit sa faca viata grea conducerii. Pe forumul "dinamo-online.net", adevaratii "caini" au postat mesaje care creioneaza dezastrul din "Groapa". "razvan_superdog": "Jenanti". Penibili. Rusinos. Blatisti. Hoti. Jigodii. Betivi. Criminali. Rusinea tarii. Supervedete. "Sa va vedem in B". Toate acestea sunt caracterizari ale echipei Dinamo (in intregul ei: jucatori, antrenori, conducatori) date ca reactie a presei, a suporterilor si a microbistilor romani dupa meciul din Cotroceni. Un antrenor de care n-a auzit nimeni, venit de doua luni in Romania, ridiculizeaza un nume: Dinamo! Toate acestea picura venin in sufletul adevaratilor dinamovisti, care au ajuns sa traiasca umilinta dupa umilinta, rusine dupa rusine. Am tolerat an de an o conducere pusa numai pe capatuiala si iata unde am ajuns. Din cauza episoadelor gen Serea sau a jocurilor in care adversarii nu incearca nici macar sa treaca de centrul terenului, am ajuns cea mai detestata echipa din Romania. Ce sau cine mai reprezinta astazi Dinamo? O conducere mercenara care vinde si cumpara jucatori ca pe ciorapi, un antrenor care se cocoseaza in fata conducerii pentru procente, jucatori lipsiti de respect fata de suporteri si club? Pentru cine sa mergem in Groapa? Pentru Burca? Pentru Netoiu? Pentru Semeghin si Iordache? Ce rost are sa mai strigam? Ce sa cerem? Sa plece toti si sa ramana Petre sa stinga lumina. Noapte buna!"
"razvan_superdog" e completat de "mario 24": "Cu Bacaul isi baga iar Borcea coada si vom castiga cu 4-0, ca de obicei... Mi-e sila de echipa asta!".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.