La Congresul PSD din Bucuresti de saptamana trecuta, in parcarea Salii Palatului (unde a avut loc Congresul National al PSD), deputatul PSD Traian Dobre a vrut sa-l bata pe redactorul sef adjunct al cotidianului ZIUA de Iasi, acreditat sa participe l
La Congresul PSD din Bucuresti de saptamana trecuta, in parcarea Salii Palatului (unde a avut loc Congresul National al PSD), deputatul PSD Traian Dobre a vrut sa-l bata pe redactorul sef adjunct al cotidianului ZIUA de Iasi, acreditat sa participe la lucrarile Congresului. Motivele agresiunii deputatului iesean le-au constituit nemultumirile pe care acesta le are vizavi de o serie de articole aparute in ZIUA de Iasi. "Ce-s mizeriile alea pe care le-ati scris despre mine? Veti suferi fizic de pe urma mea", a amenintat Traian Dobre, dupa care s-a indepartat. Insa reporterul a reusit sa-i spuna ca acesta nu este un comportament de deputat. Dobre s-a enervat, a ridicat pumnul si a vrut sa-l loveasca in fata pe redactor, dar a renuntat si a plecat injurand si insultand. Amenintarile au continuat, dupa catva timp, si in sala de sedinte din Bucuresti. Dobre s-a asezat langa scaunul redactorului sef adjunct de la ZIUA de Iasi si a proferat amenintari de tip mafiot la adresa redactorului sef si la adresa ziarului, imprumutand vorbe din limbajul raketilor basarabeni. "Daca va mai luati de mine, in 24 de ore, kaput! Apoi, intru la puscarie si cu asta basta", a incheiat Traian Dobre, dupa care a plecat.
Facem precizarea ca, in discursurile lor, Ion Iliescu si Adrian Nastase au afirmat ca in PSD au existat probleme de morala ale membrilor de partid. "Unii membri de partid nu au respectat principiile morale, deoarece standardele lor morale nu sunt la nivelul a ceea ce asteapta societatea de la ei si nu sunt in acord cu statutul PSD", a afirmat Ion Iliescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.