Cei noua angajati au primit la inceputul lunii aprilie o scrisoare din partea conducerii companiei franceze specializate in fabricarea de bobine electrice, prin care li se propunea sa fie transferati intr-o fabrica din Romania, pentru un salariu brut
Cei noua angajati au primit la inceputul lunii aprilie o scrisoare din partea conducerii companiei franceze specializate in fabricarea de bobine electrice, prin care li se propunea sa fie transferati intr-o fabrica din Romania, pentru un salariu brut de 110 euro pe luna. Propunerea facuta de angajator a fost caracterizata de reprezentantul regional al sindicatului metalurgic CFDT, Alain Brignonca, drept ""scandaloasa"", acesta afirmand ca cei 110 euro reprezinta cu 30 de euro mai mult decat salariul minim din Romania. Brignon a anuntat ca cei noua angajati au refuzat oferta. (Elena Stan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.