Delia Panait (foto), componenta formatiei Hora, si-a pus la incercare talentul actoricesc jucand in ultimul film al lui Florin Piersic jr. "Eminescu vs. Eminem". Personajul pe care-l interpreteaza solista este o candidata pentru un rol intr-un lungme
Delia Panait (foto), componenta formatiei Hora, si-a pus la incercare talentul actoricesc jucand in ultimul film al lui Florin Piersic jr. "Eminescu vs. Eminem". Personajul pe care-l interpreteaza solista este o candidata pentru un rol intr-un lungmetraj. "A fost o mare onoare pentru mine sa lucrez cu Florin Piersic jr. in postura de regizor. Este un izvor nesecat de inspiratie in ceea ce priveste sugestiile si indicatiile de interpretare actoriceasca, mai ales ca eu aveam permanenta nevoie de sfaturi, fiind novice in acest domeniu", a declarat Delia. Cantareata mai joaca alaturi de Gianina Corondan, Catalin Fumuru si Oreste. "Eminescu vs. Eminem" va fi prezentat in Festivalul International de Film Independent B-Est."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.