Cu o situatie incerta la nivel de conducere si cu un singur punct obtinut in cele sase etape scurse din retur, Universitatea Craiova nu vrea sa se impace cu soarta, agatandu-se cu disperare de Divizia A. Pentru a incerca evitarea retrogradarii, olten
Cu o situatie incerta la nivel de conducere si cu un singur punct obtinut in cele sase etape scurse din retur, Universitatea Craiova nu vrea sa se impace cu soarta, agatandu-se cu disperare de Divizia A. Pentru a incerca evitarea retrogradarii, oltenii trebuie sa invinga, astazi, echipa de care se leaga, in caz de forta majora, sperantele lor de a ramane pe prima scena prin fuziune, cu FC National.
Pentru Universitatea, cosmarul nu se mai termina. Balamucul creat de asa-zisa renuntare a patronului Dinel Staicu a reusit sa atinga paroxismul, in conditiile in care echipa s-a "obisnuit", deja, cu ultimul loc in clasament, iar sansele de evitare a retrogradarii se imputineaza de la o etapa la alta. Se pare ca "stiinta" va fi preluata, din vara, de Adrian Mititelu si de Primarie, dar nimic nu e sigur, atat timp cat Dinel Staicu ba da, ba nu mai da echipa. Cu Mihaita Plesan suspendat pentru cumul de cartonase, trupa lui Marian Bondrea va incerca sa invinga o formatie incropita in iarna, dar care a reusit sa produca surpriza rundei trecute, invingand cu 5-1 pe Dinamo. Sa vedem daca "bancarii" vor avea aceeasi pofta de goluri si pe arena "Ion Oblemenco", stiut fiind faptul ca gruparea din Parcul cu Platani este, in opinia unora, varianta de rezerva pentru ca Universitatea sa activeze prin fuziune cu FC National tot in Divizia A si in sezonul viitor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.