"Gravitatea situatiei si suferintele celor afectati de inundatii arata in mod evident ca este de fapt mai mult, este nevoie mai mult decat de o actiune guvernamentala, mai este nevoie de ceva, si as spune ca in aceste clipe ceea ce trebuie sa facem e
"Gravitatea situatiei si suferintele celor afectati de inundatii arata in mod evident ca este de fapt mai mult, este nevoie mai mult decat de o actiune guvernamentala, mai este nevoie de ceva, si as spune ca in aceste clipe ceea ce trebuie sa facem este a demonstra o solidaritate la nivelul intregii tari, intregii populatii, si din acest motiv fac un apel la solidaritate. Este mai mult decat apelul meu in calitate de prim-ministru, este un apel al unui om ca oricare altul adresat semenilor nostri, romanilor. In asemenea momente trebuie sa dam dovada de solidaritate, mi se pare cel mai firesc gest si de aceea trebuie sa ne gandim ca fiecare dintre noi putem face ceva pentru cei sinistrati, fie sub forma unui ajutor banesc, fie sub forma unui ajutor material".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.