Si anume, ca Betty sa pozeze pentru publicatia respectiva si sa faca reclama la anumite magazine din Stuttgart. Aceasta propunere a venit dupa ce un roman stabilit acolo a vazut pe Internet cateva poze mai recente ale solistei (realizate de cunoscutu
Si anume, ca Betty sa pozeze pentru publicatia respectiva si sa faca reclama la anumite magazine din Stuttgart. Aceasta propunere a venit dupa ce un roman stabilit acolo a vazut pe Internet cateva poze mai recente ale solistei (realizate de cunoscutul fotograf Gabriel Hennessey). El a trimis fotografiile la sediul revistei germane si se pare ca romanca noastra a facut impresie mai mult decat buna. ""Ne vom intalni cu reprezentantul revistei la 7 mai, cand Etnic va sustine la Stuttgart si un concert, dar nu pentru romanii de-acolo, ci chiar pentru nemti. Din principiu, nu dorim sa oferim mai multe amanunte inainte de semnarea contractului"", spune managerul lui Betty, insa ceea ce stim este ca solista va poza in schimbul unei sume modice, in jur de 1.000 de euro, dar numai imbracata. ""Ii lasam sa faca pozele cum vor ei, numai sa fie decente, sa o pozeze imbracata"", completeaza acesta. Curios cum de revistele romanesti nu s-au inghesuit sa-i faca si ele astfel de oferte. (R.I.A.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.