"Vom invinge Steaua, dar nu ca sa-i ajutam pe dinamovisti in lupta la titlu, pentru ca oricum nu mai au sanse, ci pentru ca Farul sa aiba un moral execelent in perspectiva partidei de Cupa de la 11 mai, cand ne vom bate cu "cainii"", sunt primele cuv
"Vom invinge Steaua, dar nu ca sa-i ajutam pe dinamovisti in lupta la titlu, pentru ca oricum nu mai au sanse, ci pentru ca Farul sa aiba un moral execelent in perspectiva partidei de Cupa de la 11 mai, cand ne vom bate cu "cainii"", sunt primele cuvinte ale fostului playmaker al Petrolului, Dinu Todoran. Cu toate ca elevii lui Grigoras sunt extrem de optimisti, antrenorul constantenilor se confrunta cu reale probleme de lot, Pascovici si Apostol fiind suspendati iar Usurelu indisponibil. "Cred ca Dica este cel mai periculos om al Stelei in acest moment. Mai este apoi Radoi, care conduce cea mai buna defensiva din tara si Dorinel Munteanu, care a dat cele mai multe pase de gol. Daca reusim sa-i anihilam pe acestia trei, Farul va castiga toate punctele puse in joc maine (n.r. azi). Partidele cu Steaua si Dinamo sunt deosebite, asa ca mobilizarea va fi maxima. Batem Steaua si apoi luam Cupa. Dinamo nu ne poate invinge decat daca avem parte de un arbitraj tendentios. Cel putin aceasta este parerea mea", a precizat Dinu Todoran, incercand sa prefateze cele doua intalniri cu granzii Capitalei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.