""Imi doresc sa fiu iubita...""

""Implinesc 29 de ani, de abia astept sa fac 30, ca sa ma simt implinita. Astept senzatia de femeie la 30 de ani. Astazi voi aniversa la serviciu, data fiind situatia destul de agitata, cu siguranta
""Imi doresc sa fiu iubita...""

""Implinesc 29 de ani, de abia astept sa fac 30, ca sa ma simt implinita. Astept senzatia de femeie la 30 de ani. Astazi voi aniversa la serviciu, data fiind situatia destul de agitata, cu siguranta aproape toata ziua, pana spre miezul noptii voi fi aici. M-am obisnuit, timp de zece ani am fost la Antena de ziua mea, cred ca doar intr-un singur an nu am fost aici. O sa ciocnesc un pahar cu colegii si o sa mancam un pateu pentru cine tine post, iar petrecere poate ca o sa fac duminica pentru cativa apropiati. M-am nascut in a treia zi de Pasti, pe undeva aceasta sarbatoare este importanta o data in plus pentru mine. Pe masura ce anii trec, ai senzatia ca intr-adevar nu mai poti stapani timpul, care se comprima. Imi amintesc ca pana la 18 ani aveam senzatia ca o zi are mai mult decat 24 de ore si ca am mult mai mult timp. Acum, senzatia e ca nu-ti ajunge timpul pentru tot ceea ce vrei si ca trec lunile extrem de repede si anii la fel. Nu am regrete, incerc sa traiesc fiecare clipa foarte intens. Imi amintesc ca anul trecut ziua mea nu a fost de fapt o sarbatoare, pentru ca venea dupa un moment greu, s-a prapadit bunica mea cu 4 zile inainte. Pe toti cei dragi, pe toti cei din televiziune i-am simtit aproape de mine. Am simtit atunci ca ma iubesc si ca nu sunt singura in momentele grele si asta este cel mai important. In fiecare zi imi propun sa fiu mai buna, sa inchei seara si ziua dandu-mi seama ca am facut ceva bun, ca mi-am facut treaba foarte bine. Dumnezeu a fost foarte bun cu mine si mi-a tot deschis usi de fiecare data; a trebuit doar sa intru si vreau sa cred ca nici in continuare nu o sa trec pe langa o usa fara sa imi dau seama ca acolo e ceva pentru mine. Imi doresc sa fiu iubita, imi doresc sa simt asta pentru ca este foarte important, imi doresc sa fiu fericita cu ai mei si toti ai mei sa fie fericiti, mama sa fie sanatoasa... Ea deja mi-a dat cadoul in avans, ca sa fie prima. Am mare, mare nevoie de ea. Imi place intotdeauna sa ma asigur ca am incercat absolut tot ce puteam incerca pentru ca o relatie sau ca o situatie de viata sa iasa bine si sa nu am regrete in sensul de a nu fi facut un lucru si pe urma sa imi dau seama ca ar fi trebuit sa-l fac. Sunt o persoana ambitioasa, empatica si cred ca sunt destul de comunicativa. Un an in plus mi-a adus mai multa intelepciune, mai multa maturitate si, culmea, ma face sa vreau sa pun mai mult in valoare copilul din mine. Nu ma simt mai batrana deloc.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.