Sindicalistii din constructii se vor hotari, saptamana viitoare, ce forma de protest vor adopta fata de faptul ca administratia societatii iesene "Somaco SA", producator de prefabricate, nu a incheiat un nou contract colectiv de munca de aproximativ
Sindicalistii din constructii se vor hotari, saptamana viitoare, ce forma de protest vor adopta fata de faptul ca administratia societatii iesene "Somaco SA", producator de prefabricate, nu a incheiat un nou contract colectiv de munca de aproximativ un an si jumatate. Mihail Munteanu, secretarul general al Federatiei Generale a Sindicatelor "Familia", a declarat ca cei sapte sute de salariati ai societatii au un salariu brut lunar care nu depaseste patru milioane de lei. Munteanu a adaugat ca salariul angajatilor de la "Somaco" a ramas la nivelul de salarizare a anului 2003, iar societatea nu a pus la dispozitia sindicatelor nici bilantul contabil pe anul trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.