ITALIA, Serie A, etapa a 33-a * CRISTIAN CHIVU a fost integralist pentru AS Roma, 1-2 in deplasare cu Sampdoria. Chivu a primit un cartonas galben * VALI NASTASE a fost doar rezerva pentru Bologna, 0-0 acasa cu Fiorentina.
SPANIA, Primera Divis
ITALIA, Serie A, etapa a 33-a * CRISTIAN CHIVU a fost integralist pentru AS Roma, 1-2 in deplasare cu Sampdoria. Chivu a primit un cartonas galben * VALI NASTASE a fost doar rezerva pentru Bologna, 0-0 acasa cu Fiorentina.
SPANIA, Primera Division, etapa a 33-a * GICA CRAIOVEANU a intrat in minutul 77 pentru Getafe, 1-0 acasa cu Levante. Craioveanu l-a inlocuit pe Yordi.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 34-a * LAURENTIU ROSU a intrat in minutul 46 pentru Recreativo Huelva, 0-2 in deplasare cu Tenerife. Rosu, avertizat cu cartonas galben, l-a schimbat pe Uche * COSTEL GALCA, suspendat, a lipsit de la Almeria, 1-1 in deplasare cu Terrassa * CATALIN MUNTEANU a intrat in minutul 78 pentru Real Murcia, 2-0 in deplasare cu Valladolid. Munteanu l-a inlocuit pe Luismi * BOGDAN MARA a lipsit de la Polideportivo Ejido, 0-0 acasa cu Cadiz.
TURCIA, Super Lig, etapa a 29-a * Galatasaray Istanbul, echipa antrenata de GICA HAGI, a castigat acasa, scor 1-0 cu Diyarbakirspor. "In aceasta perioada, important este sa obtinem in fiecare meci trei puncte. Am avut numeroase ocazii si ne-am asezat bine in teren din punct de vedere defensiv. Am fi putut inscrie cu usurinta cinci sau sase goluri", a spus Hagi dupa meci. "Regele" si-a exprimat din nou dorinta ca echipa sa sa castige campionatul Turciei, depasind pe Fenerbahce, echipa clasata in pe primul loc, cu patru puncte avans.
TURCIA, 2. Lig-A, etapa a 30-a * IULIAN MIU (integralist) si CORNE FRASINEANU (titular, schimbat in minutul 29 de Okan) au jucat pentru Bursaspor, 4-1 acasa cu Adanaspor.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 27-a * LUCIAN SANMARTEAN a intrat in minutul 78 pentru Panathinaikos Atena, 6-3 acasa cu Halkidona. Sanmartean l-a inlocuit pe Papadopoulos * STELIAN CARABAS a fost titular pentru Skoda Xanthi, 1-0 acasa cu Iraklis Salonik. Carabas a fost schimbat in minutul 59 de Maghradze. De la Xanthi a lipsit FLORIN PRUNEA * Aegaleo Atena, echipa antrenata de ILIE DUMITRESCU, a pierdut in deplasare, scor 1-3 cu Olympiakos Pireu.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 30-a * MARIUS MITU a marcat un gol pentru Lierse, 2-0 acasa cu Cercle Bruges. Mitu a fost integralist, a stabilit scorul final in mintul 71, din penalty, dupa ce a pasat decisiv la primul gol al lui Lierse.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 30-a * NICOLAE MITEA a fost titular pentru Ajax Amsterdam, 1-0 acasa cu De Graafschap. Mitea a fost schimbat de Haristeas in minutul 56. De la Ajax a lipsit BOGDAN LOBONT, neconvocat,
ELVETIA, Super League, etapa a 30-a * IULIAN FILIPESCU (integralist), MIHAI TARARACHE (integralist) si ADRIAN ILIE (din minutul 63 in locul lui Di Jorio) au jucat pentru FC Zürich, 2-3 in deplasare cu FC Basel.
GERMANIA, 2. Bundesliga, etapa a 30-a * MARIUS BACIU a fost integralist pentru RW Oberhausen, 0-0 acasa cu TSV 1860 Munchen * LEVENTE CSIK a jucat toate minutele pentru Dinamo Dresda, 3-1 acasa cu LR Ahlen. Csik a pasat decisiv la cel de-al doilea gol al echipei sale * ADRIAN IORDACHE a fost integralist pentru Energie Cottbus, 1-0 acasa cu MSV Duisburg.
UCRAINA, UPL, etapa a 23-a * CORNEL BUTA a fost titular pentru Volin Lutk in meciul pierdut de echipa sa in deplasare, scor 0-1 cu Borisfen Borispil. Buta a fost inlocuit in minutul 50 cu Devic * DANIEL FLOREA a fost integralist pentru Metalurg Zaporoje, 1-0 acasa cu Zakarpatie.
MOLDOVA, Divizia Nationala, etapa a 21-a * IONUT IRIMIA (portar), MIRCEA STAN si MIHAI ANTAL au fost integralisti pentru Zimbru Chisinau, 0-1 in deplasare cu Dacia Chisinau. Cel de-al doilea portar roman de la Zimbru, DANIEL STANCIU, a fost rezerva. Antal a primit un cartonas galben. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.