Circa 30.000 de fani din intreaga lume s-au intalnit la cea mai importanta conventie Star Wars de pana acum, care a avut loc la centrul de conferinte din Indianapolis, relateaza site-ul earthtimes.org. La conventia organizata cu ocazia lansarii, pe 1
Circa 30.000 de fani din intreaga lume s-au intalnit la cea mai importanta conventie Star Wars de pana acum, care a avut loc la centrul de conferinte din Indianapolis, relateaza site-ul earthtimes.org. La conventia organizata cu ocazia lansarii, pe 19 mai, a filmului "Star Wars: Revenge of the Sith" - cea de-a treia si ultima parte a seriei - a fost prezent si creatorul filmului, George Lucas. Aceasta este prima aparitie a lui Lucas la o conventie Star Wars din 1987 pana in prezent. Potrivit purtatorului de cuvant al Lucasfilm, Lynn Fox, aceasta conventie este singura din Statele Unite aprobata de casa de productie. Dupa ce Celebration I a fost organizata in Denver in 1999, Celebration II le-a dat fanilor posibilitatea sa se adune, in 2002, la Indianapolis. Potrivit lui Steve Sansweet de la Lucasfilm, popularitatea evenimentului este evidentiata de faptul ca fani Star Wars din intreaga lume s-au deplasat la Indianapolis. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.