Realitatea TV a demarat un maraton jurnalistic fara precedent, dedicat evenimentului istoric ce se petrece astazi, la Luxemburg: semnarea Tratatului de Aderare a Romaniei la Uniunea Europeana. Studiourile Realitatea TV s-au mutat la Luxemburg, de und
Realitatea TV a demarat un maraton jurnalistic fara precedent, dedicat evenimentului istoric ce se petrece astazi, la Luxemburg: semnarea Tratatului de Aderare a Romaniei la Uniunea Europeana. Studiourile Realitatea TV s-au mutat la Luxemburg, de unde Melania Medeleanu si Cosmin Prelipceanu vor prezenta jurnalele, iar invitatul lor permanent, Emil Hurezeanu, va analiza problemele Romaniei de astazi, dar si cele ale viitorului apropiat. In Bulgaria, trimisul Realitatea TV, Sanda Nicola, va vorbi despre asemanarile si deosebirile dintre cele doua tari, care alcatuiesc un tandem in drumul lor european. La Budapesta se gaseste Mirela Vasadi, iar de la ea telespectatorii vor afla cum a fost drumul european al integrarii si "cum" sau "daca" au depasit maghiarii socul integrarii. De la Chisinau, Liana Patras puncteaza schimbarea de discurs a liderilor moldoveni, orientati catre Occident. In tara, corespondentii Realitatea TV reflecta Romania, asa cum este ea acum. "Schita de portret este menita sa ne ajute sa intelegem mai bine cum trebuie sa se schimbe Romania", explica Realitatea TV. (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.