Fostul cancelar german Helmut Kohl, care a implinit recent varsta de 75 de ani, are o noua iubita, o economista de 41 de ani, scrie presa germana, citata de Mediafax. Parintele reunificarii germane a recunoscut, pentru cotidianul Bild: "Este adevarat
Fostul cancelar german Helmut Kohl, care a implinit recent varsta de 75 de ani, are o noua iubita, o economista de 41 de ani, scrie presa germana, citata de Mediafax. Parintele reunificarii germane a recunoscut, pentru cotidianul Bild: "Este adevarat, am o noua iubita. Nu vreau insa sa spun nimic public despre acest subiect". Publicatia Die Welt am Sonntag mentioneaza ca aleasa inimii lui Kohl, vaduv de patru ani, se numeste Maike Richter si a lucrat alaturi de fostul cancelar (sef al guvernului intre 1982 si 1998) inca din anul 1994, in cadrul departamentului economic al Cancelariei germane. Fiind de asemenea si jurnalista pe teme economice, ea l-a ajutat pe Kohl sa-si scrie memoriile, din care primul volum a fost publicat anul trecut. In prezent, Maike Richter lucreaza la Ministerul german al Economiei si Muncii. Helmut Kohl, a carui sotie, Hannelore, s-a sinucis in iulie 2001 pentru a pune capat unei boli indelungate, a declarat recent: "Boala si moartea sotiei mele m-au afectat puternic. Acelasi efect l-a avut si perioada scandalurilor privind finantele partidului. Acum insa s-a terminat. Multumesc lui Dumnezeu, mi-am regasit pofta de viata". Fostul cancelar, care are doi copii, si-a prezentat deja noua iubita familiei si prietenilor. Cuplul si-a petrecut vacanta de sfarsit de an in Sri Lanka. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.