Anchetatorii cazului Marian Videanu, fratele primarului general al Capitalei, urmeaza sa realizeze un experiment judiciar care sa stabileasca distanta de la care s-a tras cu arma, dar si mai multe confruntari intrucat declaratiile date de cei implica
Anchetatorii cazului Marian Videanu, fratele primarului general al Capitalei, urmeaza sa realizeze un experiment judiciar care sa stabileasca distanta de la care s-a tras cu arma, dar si mai multe confruntari intrucat declaratiile date de cei implicati in acest caz sunt neclare sau contradictorii. Astfel, intrucat unele declaratii nu sunt foarte clare sau sunt contradictorii, toate persoanele implicate vor fi confruntate, iar rezultatele expertizelor de specialitate - tehnica si medico-legala, care urmeaza a fi definitivate in cursul saptamanii viitoare, vor fi coroborate cu datele obtinute, pana in prezent, din activitatea investigativa. Totodata, va fi efectuat un experiment judiciar, cu scopul de a se stabili distanta de la care s-a tras cu arma asupra lui Marian Videanu. De asemenea, potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), pentru asigurarea unei depline obiectivitati, precum si pentru elucidarea situatiei intr-un timp cat mai scurt, seful Politiei Romane, chestor de politie Dan Valentin Fatuloiu, a dispus ca la ancheta sa participe si specialisti din cadrul IGPR.
Reamintim ca fratele primarului general al Capitalei, Adriean Videanu, a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti dupa ce, duminica trecuta, in timp ce se afla autostrada Pitesti-Bucuresti, a fost ranit de doua alice de 9 mm, trase cu o arma de vanatoare. Marian Videanu se afla intr-o masina condusa de un prieten de-al sau, Alexandru Boroi, si se indrepta spre Capitala.
Boroi sustine ca la un moment dat, Videanu i-a cerut sa opreasca masina pentru a-si satisface nevoile fiziologice. El a adaugat ca fratele primarului a mers aproximativ 10-15 metri in padure, moment in care a fost impuscat de persoane necunoscute. Imediat dupa producerea incidentului, Marian Videanu a fost urcat in autoturism, iar Politia din Giurgiu a fost anuntata de un alt participat la trafic despre producerea unui accident rutier. Oamenii legii sustin insa ca desi a fost trimis un echipaj si o ambulanta, la fata locului nu a fost gasit nici unul dintre cei doi. Intre timp fratele primarului general si prietenul sau ajunsesera la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, unde Marian Videanu a fost supus unei interventii chirurgicale care a durat aproximativ zece minute si care nu a prezentat probleme majore.
In ciuda faptului ca desfasurarea evenimentelor este cunoscuta, pana in acest moment anchetatorii, care au ridicat si doua arme de la Alexandru Boroi, nu au stabilit imprejurarile in care s-a produs incidentul. Cert este ca ei iau in calcul atat varianta potrivit careia Marian Videanu a fost impuscat de persoane necunoscute aflate la braconaj, dar si cea conform careia fratele primarului general al Capitalei a fost ranit in timp ce participa la o partida de vanatoare ilegala. (G. TARATA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.