Televiziunea quatariota Al-Jazeera a transmis, sambata, un apel al Ligii Culturale si Islamice din Romania, prin care organizatia cere eliberarea jurnalistilor romani si a lui Mohamad Munaf. "Comunitatea musulmana din Romania a dat publicitatii un co
Televiziunea quatariota Al-Jazeera a transmis, sambata, un apel al Ligii Culturale si Islamice din Romania, prin care organizatia cere eliberarea jurnalistilor romani si a lui Mohamad Munaf. "Comunitatea musulmana din Romania a dat publicitatii un comunicat prin care transmite rapitorilor ca ceea ce au facut contravine principiilor Islamului si le cere sa-i protejeze pe cei trei ziaristi si pe insotitorul lor si sa-i elibereze fara intarziere", a spus crainica televiziunii din Quatar. Si reprezentantii Uniunii Arabilor din Romania au ceru eliberarea celor trei ziaristi romani si au aratat ca in aceasta situatie trebuie avuta incredere in autoritatile romane, apreciind ca orice interpretare poate afecta situatia celor trei. (B.C.G.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.