"Suntem solidari cu drama care se petrece in Irak", ne-a declarat, Marius Petcu, presedinte CNSLR Fratia. El a precizat ca luni se va intruni comitetul director al confederatiei sindicale pentru a analiza modificarea Codului Muncii, iar cu aceasta oc
"Suntem solidari cu drama care se petrece in Irak", ne-a declarat, Marius Petcu, presedinte CNSLR Fratia. El a precizat ca luni se va intruni comitetul director al confederatiei sindicale pentru a analiza modificarea Codului Muncii, iar cu aceasta ocazie va fi discutata si situatia jurnalistilor romani rapiti in Irak. "Nu stiu daca vointa noastra, a societatii civile, va fi indeajuns pentru a determina autoritatile romane sa ia decizia de a-si retrage trupele din Irak. Daca se va impune sa iesim in strada o vom face", a subliniat Mariu Petcu. Secretarul general BNS, Matei Bratianu, a declarat la randul sau ca nu exista deocamdata o pozitie oficiala a BNS cu privire la apelul lansat de Marie Jeanne Ion. "Eu, personal, as iesi in strada pentru a-mi exprima solidaritatea cu jurnalistii romani rapiti in Irak. Cred ca Romania nu are ce cauta cu trupe in Irak, cu atat mai putin cu cat tara noastra nu a avut niciodata o politica de expansiune", a spus Bratianu. Solidar cu jurnalistii romani este si presedintele Cartel Alfa, Bogdan Hosu. "Vom manifesta alaturi de sindicatul Initiativa R pentru a atrage atentia Parlamentului si CSAT", a adaugat presedintele Cartel Alfa. (M.C.B.; C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.