au fugit dintr-o gradina zoologicaSase elefanti au scapat dintr-o gradina zoologica din capitala sud-coreeana Seul, miercuri, provocand panica si ambuteiaje. Unul dintre animale a fost prins imediat si a fost imobilizat cu lanturi la un post de polit
au fugit dintr-o gradina zoologicaSase elefanti au scapat dintr-o gradina zoologica din capitala sud-coreeana Seul, miercuri, provocand panica si ambuteiaje. Unul dintre animale a fost prins imediat si a fost imobilizat cu lanturi la un post de politie. Alti trei elefanti au reusit sa fuga din nou in timp ce erau ademeniti catre custile lor, intr-un parc din nord-estul capitalei sud-coreene. Animalele - care faceau parte din trupa pentru un spectacol de circ - s-au indreptat catre un restaurant, unde au distrus scaune si mese. Ultimii doi elefanti si-au facut aparitia pe bulevardele din apropiere, provocand panica in rindul pietonilor si blocaje ale traficului rutier. Potrivit unor informatii de ultima ora, numai un elefant s-ar mai afla in libertate. Incidentul nu s-a soldat cu victime. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.