Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a incheiat in data de 16 aprilie actiunea de trimitere prin posta a plicurilor cu declaratiile de venit catre circa 2,8 milioane de contribuabili, persoane fizice, care au obligatia declararii venituri
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a incheiat in data de 16 aprilie actiunea de trimitere prin posta a plicurilor cu declaratiile de venit catre circa 2,8 milioane de contribuabili, persoane fizice, care au obligatia declararii veniturilor realizate in 2004. ANAF recomanda, cu aceasta ocazie, contribuabililor ca pentru transmiterea prin posta a declaratiilor de venit sa utilizeze plicul cu indicatia "CR" primit. "Acesta este un plic special, pentru care nu trebuie sa se achite taxele postale. In cazul in care vor utiliza un alt plic, taxele postale vor fi suportate de catre contribuabili", precizeaza ANAF. Astfel, odata completate formularele de declaratii de venit, trebuie introduse in plicul primit si depuse la oficiul postal cel mai apropiat, de unde va fi primita o recipisa ca dovada a respectarii obligatiei de declarare a veniturilor. Reamintim, termenul limita de depunere a declaratiilor se venit pentru persoane fizice este 15 mai. (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.