Un jurat american care a cascat zgomotos in timpul unui proces pentru omucidere a fost condamnat la plata unei amenzi mari de catre judecatorul care prezida procesul, a anuntat, miercuri, cotidianul Los Angeles Times, citat de AFP. Cascatul juratului
Un jurat american care a cascat zgomotos in timpul unui proces pentru omucidere a fost condamnat la plata unei amenzi mari de catre judecatorul care prezida procesul, a anuntat, miercuri, cotidianul Los Angeles Times, citat de AFP. Cascatul juratului, care in mod evident se plictisise de moarte, l-a infuriat pe judecatorul Craig Veals, care l-a amendat cu o mie de dolari. "Cascatul tau a fost mai mult decat zgomotos. De fapt, a fost demn de dispret", i-a spus judecatorul. "Sunt dezolat, dar chiar ma plictiseam", a replicat juratul cu numarul 2386. "Cascatul te va costa o mie de dolari. Mai esti plictisit acum?", a continuat judecatorul. In cele din urma, judecatorul a fost de acord sa scada amenda la o suta de dolari, dar numai dupa ce juratul ghinionist a petrecut doua ore incuiat intr-o sala a tribunalului. Legea statului California permite judecatorilor sa dea amenzi de pana la 1500 de dolari oricarei persoane care nu se conformeaza regulilor valabile in salile de tribunal. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.