Echipa de fotbal a ziarului ZIUA va juca in sferturile de finala ale Cupei Presei-Intersport cu Libertatea, conform tragerii la sorti efectuate marti seara la Sala Polivalenta, in prezenta reprezentantilor organizatorilor, Dan Petrescu (presedintele
Echipa de fotbal a ziarului ZIUA va juca in sferturile de finala ale Cupei Presei-Intersport cu Libertatea, conform tragerii la sorti efectuate marti seara la Sala Polivalenta, in prezenta reprezentantilor organizatorilor, Dan Petrescu (presedintele Comisie de Futsal a FRF), Dan Robe (Smart International SRL) si Sorin Utica (arbitrul principal). Conform programului, daca va trece de Libertatea (se joaca tur si retur), ZIUA va juca in semifinale cu invingatoarea "dublei" dintre ProTV si TV Mania. Meciurile pot fi urmarite "live" sau inregistrate pe site-ul oficial al competitiei, "www.smartfotbal.ro". ZIUA a castigat grupa C preliminara, cu patru victorii din tot atatea meciuri si a eliminat Gardianul in optimile de finala, prin doua victorii. (Commando Campineanu)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.