Omar Hayssam a fost citat intr-un proces aflat pe rolul instantelor timisorene din toamna lui 2004. Haitham Hamati a depus plangere penala impotriva conationalului sau sirian, medicul chirurg Al Barri Kamal, de la care a imprumutat 280.000 de euro in
Omar Hayssam a fost citat intr-un proces aflat pe rolul instantelor timisorene din toamna lui 2004. Haitham Hamati a depus plangere penala impotriva conationalului sau sirian, medicul chirurg Al Barri Kamal, de la care a imprumutat 280.000 de euro in cinci transe, cu o dobanda de cinci la suta si cu girarea unor imobile si sedii de firme in valoare de peste 2,5 milioane de euro. Hamati nu a mai apucat sa plateasca ultima transa, deoarece conationalul sau a disparut, nemaifiind de gasit. Dupa depasirea termenului, Al Barri Kamal a cerut executarea silita a lui Hamati cu scopul de a nu-i mai returna bunurile imobiliare care depaseau cu mult datoria. Haitham Hamati a solicitat in instanta sa se constate nulitatea sentintelor care au stat la baza tuturor evacuarilor deoarece Barri este urmarit pentru inselaciune si fals in declaratii intr-un dosar penal. Al Barri Kamal declara ca totul este o inscenare a lui Hamati. El a mai adaugat ca "Omar Hayssam este presedintele de onoare al Ligii Arabilor Sirieni din Romania, iar omul sau de legatura din Timis este Hamati". (Rompres)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.