Astazi, la orele 20.00, postul de televiziune B1TV ofera telespectatorilor comedia "Razboiul familiei Rose". Productia este o tragicomedie, realizata in 1989 de 20th Century Fox, cu o distributie remarcabila: Michael Douglas si Kathleen Turner in rol
Astazi, la orele 20.00, postul de televiziune B1TV ofera telespectatorilor comedia "Razboiul familiei Rose". Productia este o tragicomedie, realizata in 1989 de 20th Century Fox, cu o distributie remarcabila: Michael Douglas si Kathleen Turner in rolurile principale, alaturi de faimosul Danny de Vito care semneaza si regia filmului.
Barbara si Oliver Rose sunt doi oameni casatoriti si par a avea o casnicie fara cusur. S-au intalnit in urma cu 17 ani si s-au indragostit la prima vedere. Oliver a avut o ascensiune rapida si a incercat sa-i ofere sotiei sale tot ce si-a dorit. Barbara, in schimb, isi doreste o identitate proprie. Pune bazele unei afaceri care are un succes rapid. Dupa o intamplare mai putin fericita, brusc, Barbara incepe sa-si puna intrebarea: ce-ar insemna viata ei fara Oliver? Si isi da seama ca acest gand nu o intristeaza. Ba, dimpotriva, este foarte fericita. Concluzia? Barbara intenteaza divort. Nu vrea nici bani, nu vrea nici partaj. Vrea doar casa. Si Oliver vrea acelasi lucru. Curand incepe batalia. Pentru rolul din film, Kathleen Turner a fost nominalizata la Globul de Aur, in 1990.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.