Magistratii Instantei supreme au redus, ieri, pedeapsa de cinci ani de inchisoare la care Robert Mircea Sandu fusese condamnat pentru trafic si consum de droguri de mare risc, hotarand ca nepotul presedintelui Federatiei Romane de Fotbal sa ispaseasc
Magistratii Instantei supreme au redus, ieri, pedeapsa de cinci ani de inchisoare la care Robert Mircea Sandu fusese condamnat pentru trafic si consum de droguri de mare risc, hotarand ca nepotul presedintelui Federatiei Romane de Fotbal sa ispaseasca doar trei ani de detentie.
Astfel, Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis recursul lui Robert Sandu fata de hotararile instantelor inferioare. Din perioada de trei ani de inchisoare se va deduce perioada cuprinsa intre 2 iunie 2004 si 20 aprilie 2005, in care Sandu a fost in inchisoare. De asemenea, Instanta suprema l-a condamnat pe Robert Sandu si la interzicea timp de doi ani a unor drepturi civile.
Tribunalul Bucuresti il condamnase pe Robert Sandu la cinci ani de inchisoare, in dosarul Cocaina, pedeapsa care a fost mentinuta si de Curtea de Apel Bucuresti. In acelasi dosar, cetateanul indian Shailendra Tyagi a primit doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru detinere de droguri pentru consum propriu fara drept si de indemn la consumul ilicit de droguri.
Mircea Robert Sandu a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv pentru trafic si consum de droguri de mare risc. Anchetatorii au stabilit ca acesta a facut parte dintr-o retea de traficanti de droguri care actiona in Bucuresti si Constanta, noua dintre membri fiind arestati pentru trafic ilicit de droguri de mare risc. Eugen Radu Nastase, Bogdan Albu, Mihail Iotta, Bogdan Alexandru Ionescu, Razvan Dimitriu, Ion Radu, Ionut Stoica, Radu Arhip si Radu Padurean au fost trimisi in judecata anterior, in stare de arest preventiv, fiind prinsi in urma unei cercetari care a durat aproximativ doi ani.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.