Doi pacienti internati la Spitalul de Neuropsihiatrie din comuna doljeana Poiana Mare au murit in ultimele doua zile. Politistii din Poiana Mare au fost sesizati, marti dupa-amiaza, cu privire la decesul unui pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie.
Doi pacienti internati la Spitalul de Neuropsihiatrie din comuna doljeana Poiana Mare au murit in ultimele doua zile. Politistii din Poiana Mare au fost sesizati, marti dupa-amiaza, cu privire la decesul unui pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie. Ei au constatat, in urma verificarilor, ca Nicusor B., in varsta de 20 de ani, nu prezenta semne de violenta, urmand ca medicii legisti sa-i faca necropsia pentru a stabili care au fost cauzele decesului. Directorul spitalului din Poiana Mare, Viorel Oprescu, a spus ca pacientul fusese internat cu diagnosticul "oligofrenie de gradul trei si agitatie psiho-motorie". Potrivit Mediafax, decesul tanarului survine la numai o zi dupa moartea unei batrane de 80 de ani internata la acelasi spital. In urma cu doua saptamani, Paraschiva M. a fost internata la Spitalul de Neuropsihiatrie Poiana Mare cu diagnosticul "dementa senila". La fel ca si in cazul tanarului decedat marti, politistii din localitate au declarat ca nu exista suspiciuni cu privire la moartea batranei, cadavrul fiind dus la morga pentru necropsie. Conducerea spitalului nu se declara ingrijorata de situatie. "Spre deosebire de anii trecuti, cand au murit si cate 83 de bolnavi intr-un an, de la inceputul lui 2005 si pana acum au fost inregistrate doar sase decese. Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, fost primar al comunei Poiana Mare la inceputul anilor '90, a anuntat ca va trimite o echipa de control la spitalul din localitate. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.