Conducerea Romei a reactionat imediat dupa criticile aduse de Cristi Chivu. Capitanul Nationalei a acuzat intr-o conferinta de presa lipsa unui proiect de anvergura, menit a salva gruparea "giallorossa" din mediocritatea in care se zbate. Mai mult, C
Conducerea Romei a reactionat imediat dupa criticile aduse de Cristi Chivu. Capitanul Nationalei a acuzat intr-o conferinta de presa lipsa unui proiect de anvergura, menit a salva gruparea "giallorossa" din mediocritatea in care se zbate. Mai mult, Chivu a indreptat sageti catre coechipieri si catre antrenorul Bruno Conti, spunand ca Romei ii lipseste o figura de dimensiunea lui Fabio Capello, lasand sa se inteleaga ca ar putea parasi capitala Italiei. Tehnicianul Romei a incercat ieri sa minimalizeze acuzele lui Chivu. "Nu este treaba mea sa comentez ce spun jucatorii. Sunt interesat mai mult de partida urmatoare. Toata lumea asteapta programe si solutii pentru viitor, insa si eu vreau sa iesim din situatia asta. Izbucnirea lui vine dupa o lunga perioada de inactivitate si este de inteles", a spus Conti. Antrenorul si-a manifestat in acelasi timp admiratia pentru internationalul roman, declarand ca nu crede in plecarea capitanului Nationalei de la Roma. "Chivu este un mare profesionist si o persoana serioasa. Nu cred ca a vrut sa spuna ca se va transfera in sezonul urmator", a mai spus Conti. (N.G.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.