In perioada urmatoare, 7 milioane de romani sunt asteptati la cabinetele medicale si in farmacii, unde vor beneficia de informare si consiliere de specialitate pentru a slabi sub supraveghere medicala. Compania farmaceutica Abbott Laboratories lansea
In perioada urmatoare, 7 milioane de romani sunt asteptati la cabinetele medicale si in farmacii, unde vor beneficia de informare si consiliere de specialitate pentru a slabi sub supraveghere medicala. Compania farmaceutica Abbott Laboratories lanseaza ReductoStart - un program educational care are rolul de a informa populatia asupra riscurilor obezitatii, oferind, in acelasi timp, solutii pentru prevenirea si tratamentul corect al acestei boli. Aproximativ 60% din populatia Romaniei cu varsta peste 18 ani sufera de o forma de supraponderalitate sau obezitate, in timp ce numarul celor care au fost diagnosticati de medicii de specialitate este de doar 3,7 milioane. Programul ReductoStart ofera publicului din Romania acces la informatii, disponibile incepand cu data de 20 aprilie la adresa www.reductostart.ro, dar si in cabinete medicale si in farmacii. Simultan se vor desfasura consultatii medicale de specialitate, lista medicilor inscrisi in program fiind disponibila la adresa mentionata. De asemeni, in farmacii se vor efectua masuratori gratuite ale stratului de tesut adipos, efectuate de personal specializat si instruit in acest sens - studenti la facultatile de medicina. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.