Procurorii de la Parchetul instantei supreme cerceteaza 17 persoane - printre care se numara presedintele si vicepresedintele Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA) - intr-un dosar privind constituirea unui grup infractional organizat. Ni
Procurorii de la Parchetul instantei supreme cerceteaza 17 persoane - printre care se numara presedintele si vicepresedintele Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA) - intr-un dosar privind constituirea unui grup infractional organizat. Nicolae Catrina (foto), presedintele MISA si Claudiu Petre Trandafir, vicepresedintele MISA, sunt urmariti penal, fiind acuzati de constituire a unui grup infractional organizat. Potrivit Mediafax, dosarul privind faptele ilegale pe care le-ar fi comis acestia, alaturi de alte 15 persoane, este instrumentat de procurorii de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce parchetul instantei inferioare (Curtea de Apel Bucuresti - CAB) si-a declinat competenta in acest sens. Activitatea organizatiei a fost verificata in cadrul unei operatiuni intitulata "Christ", iar probele stranse in ancheta au permis formularea de acuzatii la adresa mai multor persoane, pentru diferite infractiuni. In seara de 17 martie 2004, politisti, jandarmi si procurori au declansat o ampla actiune impotriva membrilor MISA, in urma mai multor plangeri impotriva lui Gregorian Bivolaru, facute de parintii unor tineri atrasi in aceasta miscare considerata a desfasura activitati imorale. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.